28783
16:09 29.032024

На Закарпатті планують побудувати порт

Економіка 1047

Наразі місцева влада Закарпаття вивчає документальну базу, проблемні питання, комунікує з усіма зацікавленими структурами.

У Закарпатській області на березі річки Тиса може з’явитися порт з мультимодальним терміналом. Про це повідомила місцева ОВА у п’ятницю, 29 березня.

“До ОВА із запитом про виділення земельної ділянки для такого об’єкта звернулося державне підприємство Адміністрація річкових портів”, – йдеться у повідомленні.

Перспективи реалізації цього проєкту обговорили під час наради спільно з фахівцями профільних департаментів обласної військової адміністрації, БУВР Тиси і прикордонниками.

Вказано, що річковий порт та мультимодальний термінал можуть стати першими об’єктами такого типу в межах Закарпаття. Завдяки йому можна організувати міжнародні перевезення Тисою із виходом до більших судноплавних річок.

Наразі місцева влада Закарпаття вивчає документальну базу, проблемні питання, комунікує з усіма зацікавленими структурами, щоб розробити стратегію якомога швидшого втілення проєкту.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах