28699
11:25 7.032024

У шкільних їдальнях Мукачівської громади встановлять термінали для безготівкових розрахунків

Економіка 822

На нараді, що відбулася за участю керівників шкіл та представників управління культури, молоді та спорту міської ради, було прийнято рішення про встановлення POS-терміналів у шкільних їдальнях Мукачівської громади. Ця ініціатива розширить можливості оплати обідів для учнів, дозволяючи їм розраховуватися за допомогою банківських карток.

Одним із основних переваг цього кроку є зручність для батьків, які тепер матимуть можливість контролювати витрати своїх дітей на харчування в школі. Безготівкові розрахунки забезпечать більшу прозорість та контроль над фінансами, допомагаючи батькам ефективніше планувати бюджет сім’ї.

POS-термінали також сприятимуть у створенні безпечного та гігієнічного середовища, оскільки вони зменшать необхідність у фізичних грошових розрахунках, що дозволить уникнути потенційного ризику передачі інфекцій.

Встановлення терміналів у шкільних їдальнях є кроком у напрямку модернізації та вдосконалення системи харчування учнів. Ця ініціатива сприятиме збереженню часу, зручності та безпеці для всіх учасників освітнього процесу.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах