28680
14:19 1.032024

З наступного понеділка на КПП «Ужгород – Вишнє Нємецьке» перенаправлено пасажирський рух через вантажний

Економіка 1196

З метою модернізації пунктів пропуску, на пасажирському напрямку митного посту «Ужгород-автомобільний», що на кордоні України зі Словаччиною, з 4 по 27 березня п.р. встановлюватимуть сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди.

У зв’язку з проведенням реконструкції тимчасово буде перенаправлено рух легкових транспортних засобів на вантажний напрямок, де здійснюватиметься їх пропуск та митно-прикордонний контроль.

Зі свого боку представники Нацполіції спрямовуватимуть легкові авто на вантажний напрямок на виїзд з України. Також громадянам допоможуть зорієнтуватися встановлені додаткові знаки на під’їзді до КПП «Ужгород – Вишнє-Нємецьке». Щодо в’їзду в Україну з боку Словаччини, то на відповідну смугу руху направлятимуть транспортні засоби співробітники прикордонної служби.

З огляду на проведення ремонтно-монтажних робіт та зміну пропуску пасажирського напрямку на вантажний, Закарпатська митниця звертає увагу громадян на можливі незручності та збільшення часу при проходженні митно-прикордонних формальностей.

Після монтажних робіт пасажирський напрямок працюватиме у штатному режимі.

Довідково: Держмитслужба активно залучає партнерів до модернізації митно-прикордонної інфраструктури та успішно реалізовує Проєкт USAID «Економічна підтримка України» зі встановлення модульних будівель у пунктах пропуску. Зокрема, на двох митних постах – «Ужгород-автомобільний» і «Астей», що у зоні діяльності Закарпатської митниці, здійснюється монтаж старих будиночків на сучасні модульні конструкції для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарні модульні споруди.

Загалом, завдяки домовленостям, досягнутих Державною митною службою з представниками проєкту USAID та посольства Сполучених Штатів в Україні, у 2024 році на ключових митних постах Закарпатської митниці заплановано проведення робіт з оновлення інфраструктури та покращення умов для здійснення митно-прикордонного контролю: встановлення нових мобільних вагових комплексів, оновлення дорожнього покриття, встановлення сучасних освітлювальних приладів, встановлення сучасних модульних конструкцій для здійснення митно-прикордонного контролю та санітарних модульних споруд.

Про це інформує пресслужба Закарпатської митниці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини