28408
17:32 30.112023

На Закарпатті відбувається конференція у межах Manufacturing Day Ukraine

Економіка 2551

На Закарпатті в індустріальному парку «Соломоново» проходить одна з найбільших конференцій для представників промисловості, малого та середнього бізнесу, стартапів, дослідників, академічних і політичних кіл у межах Manufacturing Day Ukraine.

Важливим є те, що до нашого регіону прибули представники європейських інституцій, бізнес-спільнот та об’єднань для дослідження інвестиційних можливостей і залучення коштів міжнародної допомоги.

Зокрема, генеральний директор EIT Manufacturing Каролін Віаруж, керівниця напрямку міжнародних відносин Німецької асоціації автопрому (VDA) Ангела Майнц та інші.

Також у форумі взяв участь заступник керівника Офісу Президента України Ростислав Шурма, який привітав учасників і закликав стейкхолдерів дивитися на інвестиційний клімат країни в розрізі регіонів, шукати свій та шукати надійних партнерів.

Під час заходу учасники знайомляться з українською виробничою екосистемою, налагоджують контакти й досліджують можливості співпраці в інноваціях, освіті та розвитку бізнесу.

Про це інформує Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах