28182
16:25 18.092023

На Закарпатті пройшов форум бізнесменів

Економіка 4735

Вперше з початку війни на Закарпатті відбувся великий бізнес-форум Big Money, засновником якого є відомий бізнесмен Євген Черняк. Інтенсивна програма навчання для представників сфери бізнесу проходила 16 та 17 вересня. Близько 250 учасників – досвідчених підприємців і початківців приїхали з цілої України, щоб послухати лекції, зав’язати знайомства, отримати поради, поділитись власним досвідом.

Серед цьогорічних спікерів, які виступали наживо та онлайн – Вікторія Тігіпко, Олексій Огурцов, Артур Лупашко, Дмитро Дубровський, Вадим Марценко, Роман Кирилович, Людмила Богуш, Катерина Власюк. Для учасників були проведені ворк-шопи, нетворкінг-ігри, у ході яких вивчалися стратегії планування, тайм-менеджмент, можливості розбудови чи порятунку бізнесу у кризові періоди тощо. Також відбувся благодійний аукціон.

Учасників форуму привітав голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Він наголосив на важливості функціонування бізнесу у період війни, адже дієздатна економіка – запорука існування самої держави.

«Змінився світ, а в ньому правила гри. Для того, щоб кризу й виклики перетворити на можливості, треба ні в якому разі не зупинятися, все продумати, зважити, ризикувати і рухатися вперед», – наголосив Володимир Чубірко та побажав учасникам плідної роботи.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах