27861
13:41 27.062023

Закарпатські митники перевиконали план на понад півмільярда гривень за півріччя 2023 р.

Економіка 14609

Про це сьогодні під час урочистостей з нагоди Дня митника зазначив начальник Закарпатської митниці Олександр Семирга. Закарпатська митниця попри складну ситуацію у країні продовжує перевиконували план та виконувати поставлені завдання, аби забезпечувати свою роботу безперебійно та ефективно. Тож із початку 2023 року до Держбюджету скеровано митних платежів на суму 6,5 млрд. грн., що на 1,5 млрд. грн перевищено очікуваний показник. О. Семирга також відмітив, що пишається роботою службовців та підтримує усі ініціативи, які покращують роботу митниці. Він, зокрема, наголосив на впровадженні пілотного проєкту «Митниця в смартфоні» – онлайн-ресурсі, який розроблений для більш зручного перетину кордону зі Словаччиною, Угорщиною та Румунією.

Вітали іменинників голова облради Володимир Чубірко, голова ОВА Віктор Микита, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, керуюча справами облради, депутатка облради Мирослава Ливч.

Спікер облради зазначив, що Закарпатська митниця – це служба із потужною історією, кузня кадрів митної системи, колектив висококласних та ініціативних фахівців, де дотримуються принципів гендерної рівності. Володимир Чубірко подякував службовцям за професіоналізм, добре організовану роботу під час перетину кордону українців, які рятувалися від жахіть війни на початку вторгнення. «Переконаний, що зі вступом України в Європейський Союз, робота митників буде гідно оплачуватися, умови праці покращаться, а інтеграція української митниці у митну систему ЄС відбудеться безперешкодно», – наголосив він та вручив відзнаки облради окремим фахівцям Закарпатської митниці.

За вагомий внесок у забезпечення реалізації політики у сфері державної митної справи, зразкове виконання службових обов’язків Грамотою облради нагороджено начальника управління адміністративно-господарської діяльності Закарпатської митниці Едуарда Маляра.

Подяки оголошено: начальнику відділу контролю за переміщенням товарів Андрієві Димшакову, заступнику начальника оперативного відділу № 1 управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Володимирові Місяйлу, завідувачу сектору взаємної адміністративної допомоги управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Олександрові Раті.

Також відзнаки вручили очільники облдержадміністрації, Ужгородської міської ради та Закарпатської митниці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На ужгородських «тротуарах» діти ламають ноги. Фото
21:40
Cімейне свято велоспорту та здорового відпочинку для дітей та молоді „ВЕЛО-ЛІДЕР” вже традиційно відбудеться 11 травня 2024 року в Боздошському парку Ужгорода
19:28
«Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась на території трьох районів краю. Фото
15:47
60 тисяч працюючих закарпатців мають оцифровані трудові книжки
14:33
Фінансування пенсійних виплат, житлових субсидій і пільг за квітень жителям Закарпатської області завершено
13:35
У Патрульній поліції Закарпатської області створять новий відділ
12:41
На Хустщині для старшокласників організували триденні польові збори. Фото
11:34
Українці можуть оформити пенсію онлайн
11:02
На Закарпатті обговорили фінансово-економічну ситуацію в області. Відео
10:28
8 000 євро за «квиток зеленим маршрутом». Прикордонники викрили організатора незаконної схеми
10:25
Всі новини