7826
12:33 22.102017

Національна поліція України закупила 400 автомобілів Skoda Rapid українського виробництва

Економіка 7232

400 автомобілів Skoda Rapid МВС отримає у грудні, інформує Національний промисловий портал.

rapid-design-exterior-02

Національна поліція придбала у компанії Єврокар, офіційного дилера Skoda в Україні, 400 автомобілів. Договір про відповідну закупівлю значиться в системі ProZorro.

Угода була підписана 11 жовтня, а оприлюднили її сьогодні, 20 жовтня. Нацполіція купила Skoda Rapid в комплектації Active 1.6MPI/81kw. Ціна одного такого автомобіля – 372 732 тис. грн, за всю партію заплатили 149 млн грн.

До 22 грудня 2017 року мають надійти в розпорядження МВС. Зараз основу парку Національної поліції складають два гібриди – хетч Toyota Prius і кросссовер Mitsubishi Outlander PHEV, які Україна отримала від Японії в рамках співпраці за Кіотським протоколом.

Читайте також:  На заводі «Єврокар» офіційно запустили виробництво Skoda Kodiaq

Довідка:

ПрАТ «Єврокар» входить до складу Групи компаній Атолл Холдінг й розташовано в Ужгородському районі Закарпатскої області. Будівництво заводу було розпочато 23 липня 2001 Загальний обсяг інвестицій у проект «Єврокар» складає 250 млн. доларів США. ПрАТ «Єврокар» сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001, OHSAS 18001. Завод «Єврокар» реалізує стратегію щорічного збільшення обсягів виробництва та розширення модельного ряду продукції. Технічний пуск заводу «Єврокар» відбувся в грудні 2001 року. Підсумком одинадцятирічної діяльності підприємства стало створення повномасштабного виробництва автомобілів, яке включає такі основні виробничі процеси як зварювання, фарбування і монтаж автомобілів. Потужності повномасштабного виробництва розраховані на випуск 50 тисяч автомобілів на рік, закладений потенціал модернізації дозволяє збільшити їх до 100 тисяч одиниць на рік.

Завод «Єврокар» є унікальним грін-філд проектом, спрямованим на реалізацію в Україні високотехнологічного автомобільного виробництва. Стратегічною метою проекту «Єврокар» є глибока інтеграція в європейську автомобільну промисловість. На поточний момент завод «Єврокар» випускає майже весь модельний ряд автомобілів марки SKODA. В квітні 2013 року завод розпочав виробництво нової моделі SKODA Rapid, а в березні 2014 розпочато виробництво  SKODA Spaceback.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах