1835
10:05 20.082016

Більше 2000 закарпатців отримали ключі цифрового підпису

Економіка 1779

1З початку року в Акредитованому центрі сертифікації ключів (АЦСК) у Закарпатській області 2066 громадяни отримали ключі цифрового підпису.

Після того, як громадяни чи суб’єкти господарювання отримали цифрові підписи, вони можуть не тільки подавати податкову звітність, а й спілкуватись онлайн з органами Державної фіскальної служби та іншими державними структурами, наприклад такими, як органи статистики, Пенсійного фонду тощо.

Водночас, варто зазначити, що наказом Інформаційно-довідкового департаменту ДФС від 10 серпня 2016 року №118 «Про внесення змін до наказу ІДД ДФС від 17 лютого 2015 року №15» затверджено нову редакцію таких реєстраційних форм:

– реєстраційна картка (для юридичної особи) ;

– реєстраційна картка (для фізичної особи/ фізичної особи – підприємця) ;

– додаток до розділу 2 Реєстраційної картки.

Нові форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису набувають чинності з 5 вересня 2016 року.

Форми реєстраційних документів попереднього зразка будуть прийматися віддаленими пунктами реєстрації користувачів АЦСК ІДД ДФС до 2 вересня 2016 року включно.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів для отримання послуг електронного цифрового підпису можна у розділі «Реєстрація користувачів» офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД ДФС (http://acskidd.gov.ua/r_kor).

Нагадаємо, що в Закарпатській області пункт Акредитованого центру сертифікації ключів діє за адресою: м. Ужгород, вул. Духновича, 2. Довідки за телефоном: (0312) 61-46-41.

ДФС у Закарпатській області

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах