7547
20:35 4.102017

Дев’яносто шість тисяч гривень штрафу доведеться сплатити закарпатцю за неоформленого працівника

Економіка 2794

В Управлінні Держпраці у Закарпатській області  розглядалася справа стосовно порушення трудового законодавства фізичною особою підприємцем з Міжгір’я в частині використання найманої праці без належного оформлення трудових відносин, яка відбулася за результатами перевірки Головного управління ДФС  в області.

pere1

Нагадаємо, відповідно до Порядку накладення штрафів за порушення трудового законодавства, затвердженого Постановою Кабміну № 509 від   17 липня 2013 року із змінами, передбачено, що штрафи за порушення законодавства про працю можуть бути накладені на підставі акта виїзної перевірки ДФС та її територіальних органів.

Під час проведення перевірки інспекторами ГУ ДФС в одному з магазинів Виноградова було встановлено, що «спритна» підприємець  у встановленому законодавством порядку не оформила зі своїм продавцем трудові відносини. Про це, зокрема, йшлося у листі, який 20 вересня 2017 року надійшов на адресу Управління Держпраці з ГУ ДФС.

Згодом цей факт був підтверджений листом Головного управління Пенсійного фонду України у Закарпатській області  від 20.09.2017 року, наданим на запит Управління Держпраці.

За результатами розгляду справи, на який були запрошені співробітники  ГУ ДФС – заявниця, за зверненням котрої проводилася позапланова перевірка, та вказана фізична особа підприємець (остання на розгляд не з’явилася), першим заступником начальника управління Держпраці Василем Грициком винесено  постанову про накладення штрафу за порушення трудового законодавства   у розмірі 96 тисяч гривень.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини