5591
11:51 6.052017

Лісові господарники Тячівщини отримали нагороди за допомогу АТО

Економіка 6310
Благодійників Тячівщини, які допомагають Сходу нагороджено відзнаками Всеукраїнського Об’єднання Громадян «Країна» від Красногорівської військово-цивільної адміністрації Донецької області.
DSC_0688-700x467
Сьогодні, в залі Тячівської райдержадміністрації відбулося нагородження орденами «За благодійність» та «За гідність та патріотизм», грамотами і подяками мешканців Тячівщини, які не стали байдужими до проблем на Сході і постійно долучаються до благодійних акцій в підтримку АТО.
Організатором благодійних акцій постійно виступає Тячівська райдержадміністрація під керівництвом голови Василя Дем’янчука, який неодноразово з гуманітарною місією їздив на Схід. Чимало вантажів з Тячіівщини було направлено в одну з найгарячіших точок – місто Красногорівку, що постійно потерпає від потужних атак з боку сепаратиських угрупувань. І така допомога місту є вкрай необхідною, про що свідчить щира вдячність від жителів та місцевої влади. Її під час урочистого заходу висловив перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації Красногорівки Ігор Робочий, який спеціально приїхав на Тячівщину.для вручення відзнак.
– Насамперед дякую усім, хто завжди долучається до цієї доброї справи. Мені дуже приємно бачити у залі так багато знайомих обличь, яких неодноразово зустрічав, коли нам привозили новий вантаж. Хочу наголосити, що корпус закарпатських волонтерів досить відрізняється від інших, адже це дружні, веселі люди, яких знають на блок-постах та впізнають бійці. Своєю присутністю та діями Ви приносте для нас натхнення,віру в завтрашній день, в те, що все може змінитися. Ви показуєте жителям Сходу, що ми єдині, ми разом! Дякуємо, що допомагаєте, людям, які опинилися на тлі війни. Ваша підтримка для нас дуже важлива! – наголосив перший заступник керівника військово-цивільної адміністрації Красногорівки Ігор Робочий.
Відтак разом з волонтером і радником голови з питань АТО Віталієм Богданом почесний гість зі Сходу вручив присутнім у залі чисельні нагороди. Зокрема, за видатні заслуги та наполегливу працю, сумлінне та бездоганне служіння українському народу, спрямовані на розвиток і утвердження суверенітету Держави Знак народної пошани – орден «За розбудову України» отримав депутат Закарпатської обласної ради, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук, начальник Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Закарпатської обласної ради Валерій Мурга та обласний депутат , приватний підприємець Василь Федурцьо.
Нагороди також отримали директори лісових господарств Мокрянського Володимир Куцин, Тячівського Наталія Катреняк, Брустурянського Михайло Бігун.
аАаааа
telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах