16933
11:30 19.062019

У Закарпатській ОДА обрали переможців проектів малого і середнього бізнесу, які отримають підтримку з обласного бюджету

Економіка 1760

Конкурс із визначення претендентів на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів за рахунок коштів обласного бюджету, відбувся у вівторок, 18 червня.

До участі у конкурсі через засоби масової інформації запрошувалися суб’єкти малого і середнього підприємництва, які отримали кредити для реалізації інвестиційних проектів.

На засіданні було розглянуто подані заяви та заслухано інформацію претендентів щодо інвестиційних проектів (бізнес-планів).

Переможцями визнано 9 проектів: по одному в харчовій, деревообробній та поліграфічній промисловості, будівництві доріг та у наданні послуг з тимчасового проживання; по два в садівництві та рослинництві та розвитку альтернативних видів енергії.

Департамент економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації у першому півріччі нинішнього року має профінансувати з обласного бюджету відсоткові ставки за кредитами переможців – суб’єктів господарської діяльності в рамках реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Закарпатської області на 2019-2020 роки на загальну суму 1 млн. грн (з розрахунку не більше 100 тис. грн. на один проект).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах