15524
18:57 21.022019

На «Ярмарку кар’єри» у Великому Березному розповідали про військову службу за контрактом

Економіка 4225

Військовослужбовці Окремого відділу комплектування Західного регіонального управління та Чопського загону представили Державну прикордонну службу на Ярмарку кар’єри, організованому Великоберезнянською філією Закарпатського обласного центру зайнятості. Профорієнтаційну акцію влаштували на базі ПТУ №33 смт Великий Березний. Гостям свята розповіли про переваги служби у лавах ДПСУ, про можливості кар’єрного зростання та соціальні гарантії, що надаються військовослужбовцям за контрактом.

Неабияку зацікавленість захід викликав у юнаків-старшокласників. Втім, і дівчата з захопленням спостерігали за роботою службового собаки та випробовували взірці спецтехніки, представлені охоронцями держрубежів.  Дехто зі школярів  одразу ж висловив намір спробувати себе у майбутньому в якості прикордонника. Такий інтерес до військової справи цілком зрозумілий, адже разом з підписанням контракту
прикордонники отримують низку переваг: гідну заробітну платню, можливість безкоштовного навчання за відповідними спеціальностями, забезпечення службовим житлом та кваліфіковане медичне обслуговування.

Бажаючих долучитись до почесної справи охорони кордону запрошуємо звертатись в Окремий регіональний центр комплектування Державної прикордонної служби України, за адресами: м. Мукачево, вул. Недецеї, 45, або м.Чоп, вул.Головна, 55а, та за телефонами: 0678128059, 0667018136.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах