19:05 6.042017
Ужгородський ресторан вирощує зелень у власній теплиці
Економіка
4655

Вчора під час міні-екскурсії для студентів-туризмознавців на прохання професора Федір Шандор, Arsen Melkumyan розказав про тепличне господарство ресторану Кілікія / Киликия / Kilikia та продемонстрував перші здобутки.

Поступово ресторан переходить виключно на власну зелень, завжди свіжу і “щойно з грядки”
🙂

P.s. До речі, крім закарпатської зеленинки, у тепличці вже зацвіла полуниця!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
«Іграшка для воїна»: майстер-клас в Ужгородському замку
18:22
У Кольчино конфлікт між сусідами мало не закінчився загибеллю одного з них
17:54
«Кераміка як терапія…»: лекція від Тетяни Літус
17:38
Із поліефірного шнура мукачівка в'яже килимки
16:36
В Ужгороді патрульні допомогли 71-річному чоловікові вчасно потрапити на потяг
16:26
На Мукачівщині 53-річна жінка загинула внаслідок наїзду автомобіля
16:11
«Закарпаттяобленерго» закликає мешканців області перевіряти графіки відключень лише на офіційних ресурсах
15:47
Поблизу кордону зі Словаччиною затримали групу порушників
15:43
У Тячеві відбувся яскравий Парад Миколайчиків та святкові виступи до Дня Святого Миколая
15:32
Іршавська громада прощається із загиблим захисником Андрієм Вашкебою
14:56
Всі новини
Головне
Публікації
У Кольчино конфлікт між сусідами мало не закінчився загибеллю одного з них
17:54
У день місцевого самоврядування депутати Закарпатської обласної ради прийняли низку рішень
08:30
У Будапешті відкрили благодійну виставку закарпатських митців
15:55
В Ужгороді запрацювала Резиденція Святого Миколая: благодійність, віра в диво і тепло людських сердець
16:50
У Перечині встановили новорічну ялинку дружби
15:35
Всі Публікації
Фото
Відео