19:05 6.042017
Ужгородський ресторан вирощує зелень у власній теплиці
Економіка
4680

Вчора під час міні-екскурсії для студентів-туризмознавців на прохання професора Федір Шандор, Arsen Melkumyan розказав про тепличне господарство ресторану Кілікія / Киликия / Kilikia та продемонстрував перші здобутки.

Поступово ресторан переходить виключно на власну зелень, завжди свіжу і “щойно з грядки”
🙂

P.s. До речі, крім закарпатської зеленинки, у тепличці вже зацвіла полуниця!

Підписуйся на наш телеграм канал!
Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.
ПідписатисяНовини
Руслана Джахман про виставку щодо важливості збереження комах запилювачів
20:22
Василина Палинчак-Кутузова про закарпатські хустки з фондової колекції музею ім. Т.Легоцького
19:51
У Рахові через золу з печі загорілася надвірна споруда: пошкоджено будинок і мотоцикл
19:14
У Бедевлі на Тячівщині водійка Opel наїхала на чоловіка, який лежав на дорозі: пішохід загинув
18:44
Свекруха регулярно знущалася над невісткою та виганяла її з дому
17:39
В Ужгороді патрульні зупинили нетверезого водія BMW
16:36
На Закарпатті за тиждень засуджено організатора і переправницю, які намагались нажитись на переправленні ухилянтів – дайджест прокуратури
12:37
Один рух — і життя могло змінитися назавжди: ужгородські медики врятували 18-річного юнака
11:40
На Закарпатті бізнесу роз’яснили умови енергозабезпечення та доступні фінансові інструменти підтримки
10:42
Помер народний артист України закарпатець Степан Гіга
09:55
Всі новини
Головне
Публікації
Свекруха регулярно знущалася над невісткою та виганяла її з дому
17:39
Музика, що відкриває серця: як дебреценський ансамбль SONUS подарував Берегову світло Адвенту
08:30
Що стало причиною смерті 60-річного закарпатця? Суд виправдав підозрюваного у вбивстві
10:22
Сесія Ужгородської міськради: підтримка ЗСУ, соціальні програми та нові партнерства
08:45
Піст = дієта? Що кажуть краяни і чи обмежують себе у їжі
12:37
Всі Публікації
Фото
Відео