3267
18:40 29.112016

Відбулось нагородження найсумлінніших закарпатських підприємців

Економіка 2654

Днями 6 підприємств Закарпаття отримали звання «Сумлінний платник податків – 2015». Цього року заявки на участь у Всеукраїнському рейтингу подали 708 підприємств-платників податків по всій Україні. На участь у ІІ турі вийшло 157 лауреатів, з яких переможцями було обрано 40.

1

Відтак серед 40 платників податків на першому місці по кількості сумлінних місто Київ – 10 переможців, Львівська область – 7 та Закарпатська область – 6.

Зауважимо, що Рейтинг, який проводиться у два тури – на регіональному та всеукраїнському рівнях, має на меті посилити роль та авторитет платника податків в житті країни та підвищити загальну культуру сплати податків. Шанси на перемогу в цьому конкурсі мають навіть малі підприємці, оскільки вагому роль в оцінюванні відіграють не абсолютні, а відносні показники ефективності роботи. Таким чином, кількість сплачених податків не є вирішальною.

Нагадаємо, що цьогоріч переможцями від Закарпатської області, які продемонстрували високі досягнення з дотримання податкової дисципліни, кількості офіційно працевлаштованих та витрат на соціальні програми стали такі закарпатські суб’єкти господарювання: Державне підприємство «Ужгородське лісове господарство»; Фермерське господарство «Коник»; Мале підприємство «ПРОКК»; ТОВ «ПРОГРЕС-С»; ТОВ «А.М.ІТРО» та СП у формі ТОВ «Д’юті Фрі Трейдінг», інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах