29194
16:21 25.072024

Більше 5 тисяч жителів Мукачівської громади отримали соціальні виплати на загальну суму в понад 127,2 мільйонів гривень

Економіка 1375

За півроку понад 5 тисяч мешканців Мукачівської громади отримали різноманітні види соціальної допомоги на загальну суму понад 127,2 мільйони гривень.

Серед основних видів допомоги, яку отримали жителі:

Виплати для матерів і дітей, допомога при народженні дитини, допомога на дітей, над якими встановлено опіку, допомога на дітей одиноким матерям, тимчасова допомога дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, допомога на дітей, які виховуються в багатодітних сім’ях, відшкодування послуг по догляду за дитиною «муніципальна няня», нарахування допомоги «пакунок малюка».

Підтримка осіб з інвалідністю, державна соціальна допомога дітям з інвалідністю, державна допомога особам, які не мають права на пенсію, допомога по догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу.

Державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям, тимчасова державна соціальна допомога непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах