28971
17:27 25.052024

Офіс “Зроблено в Україні” відкрито в Ужгороді

Економіка 1924

Учора в Ужгороді за адресою вул. Новака, 45 запрацював новий регіональний офіс «Зроблено в Україні», де підприємці зможуть отримати актуальну інформацію щодо урядових програм підтримки українських виробників, а також послуг служби зайнятості.

Фахівці офісу надаватимуть практичну допомогу в написанні бізнес-планів, оформленні документів для участі в грантових програмах у рамках урядового проєкту єРобота, серед яких найпопулярнішими є програми “Власна справа” та “Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя”, консультації щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій, за облаштування робочих місць для працівників з інвалідністю тощо.

У відкритті офісу взяли участь народні депутати Дмитро Кисилевський та Михайло Лаба, заступниця бізнес-омбудсмена Тетяна Коротка, заступник голови обласної військової адміністрації Василь Іванчо, представники бізнесу області.

«Зроблено в Україні» – це політика Уряду з підтримки українських виробників. Зокрема, пріоритетом у роботі цього року є стимулювання виробництва, залучення інвестицій у реальний сектор та збільшення обсягів несировинного експорту, – зазначили виступаючі на заході.

Нагадаємо: офіси “Зроблено в Україні” для малого та мікробізнесу — частина національної платформи “Зроблено в Україні”, ініційованої Президентом Володимиром Зеленським. Політика реалізується Міністерством економіки України.

Мета платформи — розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу.

Купувати українське означає давати роботу людям і підтримувати нашу економіку.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах