28851
14:20 17.042024

Стартує навчання для майбутніх підприємиць в Оноківській тергромаді

Економіка 1080

Вже 24 квітня стартує жіноча освітньо-грантова програма «Growth».

Для кого: майбутні підприємиці в Оноківській територіальній громаді Закарпатської області, які мають намір започаткувати власну справу, розробити бізнес- модель для стартапу, втілити в життя підприємницькі наміри, а також підриємиці, які вже мають власну справу і шукають можливості для розширення бізнесу.

Форма навчання: офлайн в Оноківській громаді

Опис програми:

Центр підтримки підприємців в Ужгороді впроваджує жіночу освітньо-грантову програму «Growth». Цей проєкт відповідає на потребу зростання та підтримки жіночого підприємництва в сільсько-господарському напрямі, особливо у складний період воєнного часу, який характеризується викликами та обмеженнями.

Основною метою програми є надання учасницям необхідних знань, навичок та ресурсів для розвитку їхніх бізнесів у складних умовах, що включають нестабільність та виклики в сучасних реаліях. Через комбінацію менторської підтримки, навчальних програм, консультацій експерті учасниці програми отримають можливість масштабувати свої власні бізнеси, зрозуміють шляхи розширення та вдосконалення своїх власних справ, зможуть перейти від ідеї до запуску бізнесу, розширити канали збуту, збільшити потік клієнтів та прибутковість власної справи.

Тривалість проєкту, яка становить 8 тижнів, дає змогу учасницям глибоко зануритись в процес навчання та розвитку, одночасно забезпечуючи структурований та ефективний підхід до досягнення поставлених цілей. Проєкт буде мати 4 потоки та залучить 100 учасниць, з яких 50 отримають гранти для підтримки їхніх підприємницьких ініціатив.

Реєстрація та умови участі за лінком (https://forms.gle/xjPTUuHDANGzSyKp7)

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах