28734
15:22 14.032024

В Ужгороді обговорювали старпапи

Економіка 738

Цікаві ідеї для запуску стартапів, приклади успішних проєктів, які невдачі траплялися на шляху, практичні поради та багато мотиваційних життєвих історій почули напередодні в Ужгороді учасники «Вечору без цензури».

Неформальну зустріч із успішними людьми – а гостями були співзасновник Kochut jewelry & Kochut Interiors, CEO Kochut Interiors Юрій Кочут, власниця мережі клінік апаратної косметології MEDISKIN та онлайн-бутіка косметики Skin Kits Єлізавета Куртяк та власник рекламного дому «Idea»; Whiskey Stones; Gift Idea Ta Inko Horeca Віктор Фекете – організувало Управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради у колаборації із міжнародною бізнес-спільнотою Board Закарпаття у «Совиному гнізді».

Ну а далі була понад 3-годинна розмова із гостями. Присутні дізналися, що із позичених 1000 доларів розпочинав свій бізнес Віктор Фекете – власник рекламного дому «Idea» та бренду «Gift Ideas», які створюють корпоративні презенти для компаній KFC, Volia, Boguslav, ОТР Leasing. За понад 10 років роботи у рекламному бізнесі разом із командою встиг реалізувати чимало успішних проєктів.

Юрій Кочут, співзасновник ювелірного бренду Kochut, розповів про творчі доробки, які прикраси виготовляють, про сім’ю – адже над створенням відомих у багатьох країнах світу прикрас працюють всією родиною, про найдорожчий стіл та стільці із епоксидної смоли, який продали за 1 мільйон гривень.

Власниця мережі клінік апаратної косметології MEDISKIN Єлізавета Куртяк поділилася історією, як придбала лазерний апарат – вона була однією з перших у краї, про те, як 2 місяці після того не мала клієнтів, бо люди просто не розуміли, що це таке і боялися пробувати щось нове. Її перший косметологічний кабінет запрацював у Хусті, а зараз вона вже працює і за кордоном, відкрила клініку, зокрема у Празі.

До слова, на зустрічі анонсували новий конкурс для молоді, троє переможців якого отримають для реалізації своїх проєктів від управління у справах культури молоді та спорту міськради фінансову підтримку, а від спільноти «Board Закарпаття» – менторську або ж матеріальну допомогу. Про старт відбору заявок на конкурс ми анонсуватимемо згодом. Крім того, молодь навчатимуть, як правильно подаватися на конкурс та презентувати свою ідею.

Про це інформує Ужгородська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах