28288
09:17 27.102023

Підприємство із Дніпра розпочало нову сторінку своєї історії на Ужгородщині

Економіка 2191

До війни творці сімейного бізнесу – дніпряни Сергій і Тетяна Шелести – встигли підкорити своїм продуктом Європу. У 2017 році сім’я Шелестів запустила в Дніпрі виробництво професійних манікюрних пилозбірників.

Із початком війни їхнє виробництво було релоковане на Ужгородщину.

Спершу вони шукали на локацію, куди перевезти виробництво, але все не підходило, бо цех їм потрібен з ідеально рівною підлогою та з великою кількістю світла. Залишався лише один варіант – будувати.

За рекордний час – 3 місяці – Шелест збудували з нуля свою мрію – завод SheMax. Вони перевезли туди все обладнання з Дніпра та багато чого докупили. Разом із засновниками бізнесу з Дніпра переїхали 5 співробітників, решту набирали на місці.

30 грудня 2022 року компанія здійснила перше відправлення в Польщу продукції, випущеної вже на новому заводі.

Нині компанія SheMax випускає три моделі пилозбірників, причому свою продукцію компанія реалізує виключно на експорт – така мета ставилася з самого початку від створення бренду.

Шелест не приховує, що в той час, коли компанія здійснювала релокацію, їй та чоловікові з усіх боків радили розкручувати бізнес за кордоном, бо там можна було б “злетіти” швидше, але вони принципово обрали Україну ??і, що радує зупинились на Ужгородщині, й жодного разу не пошкодували.

Зараз пріоритетним завданням для засновників SheMax є розширення виробництва, а для цього потрібна більша територія та забезпечення житлом своїх працівників.

Про це інформує Юрій Гузинець – голова Ужгородської військової державної адміністрації.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах