28281
09:00 26.102023

Уперше на Закарпатті проведуть освітній курс «Школа експортера»

Економіка 1780

Такі навчання для працівників місцевих і релокованих підприємств, діяльність котрих орієнтована на зовнішній ринок збуту, анонсував Василь Іванчо – заступник голови Закарпатської ОВА.

За його словами, впродовж 9–10 листопада учасники Школи зможуть вдосконалити свої знання, опанувати нові практичні навички від висококваліфікованих спеціалістів всеукраїнського рівня.

«Завдяки вигідному географічному розташуванню, близькістю до країн Європи експорт є одним із важливих шляхів економічного зростання України й Закарпаття зокрема. Йдеться як і про наповнення бюджетів, так і про створення нових робочих місць», – наголосив Василь Іванчо.

Аби робота компаній була легшою і більш результативною, під час інтенсивного навчання в Ужгороді учасники Школи зможуть розібратися з усіма тонкощами здійснення зовнішньоекономічної діяльності.

Подати заявку на участь можна за посиланням https://is.gd/PHp2n4.

Якщо виникають питання, то звертайтеся за номером 0312 615 305 або на електронну адресу economy@carpathia.gov.ua.

«Школа експортера» втілюється за сприяння Програми розвитку ООН в межах реалізації проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку», який фінансується Урядом Німеччини.

Про це інформує Закарпатська обласна військова адміністрація

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах