27947
16:45 21.072023

Закарпаття перевиконує обласний бюджет на 40 млн грн

Економіка 2295

Про це у ході засідання постійної комісії Закарпатської обласної ради з питань бюджету повідомив директор Департаменту фінансів Закарпатської ОВА Петро Лазар.

Члени комісії розглянули питання внесення змін до обласного бюджету, враховуючи розпорядження ОВА протягом червня-липня поточного року. А за підсумками січня-червня доходи загального фонду обласного бюджету (без урахування міжбюджетних трансфертів) виконані на 108%.

Що стосується додаткового виділення коштів у міжсесійний період, то з них 6,6 мільйонів передбачено на Регіональну програму соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей на 2023-2024 роки, 17,4 мільйона — на облаштування безпечних умов у закладах загальної середньої освіти області. Крім того, за рахунок вільного залишку загального фонду, виділено 6 мільйонів гривень на допомогу у відновленні об’єктів, пошкоджених внаслідок воєнної агресії на Херсонщині. Понад 54 мільйони гривень за рахунок субвенції з держбюджету розподілено між територіальними громадами на утримання приміщень для окремих категорій населення відповідно до закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального утримання».  12,4 мільйона — на виплати медичним працівникам у рамках підтримки закладів охорони здоров’я, понад 530 тисяч гривень — компенсація за придбані генератори у рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Берегові поліція повернула пенсіонерці особисті речі, які знайшла небайдужа громадянка
10:04
Діалоги про Європу в центрі Європи 2024
09:43
На Ужгородщині порушників кордону із переправником затримували з пострілами
09:21
Концертом просто неба артисти обласної філармонії відзначили в Ужгороді день Європи
08:52
З 10 травня пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією
17:44
8 років ув’язнення і конфіскація авто в дохід держави – закарпатець отримав покарання за незаконне переправлення військовозобов’язаних
17:22
Закарпатська ОВА розробляє регіональну програму підтримки кредитування підприємців у межах державної позики «5-7-9%»
17:01
Допустив самовільну рубку ялин зі збитками на понад пів мільйона гривень – судитимуть помічника лісничого одного з підрозділів «Ясінянського ЛМГ»
16:40
В Ужгороді попрощалися із 21-річним захисником України Тарасом Гаврішем
16:36
В Ужгороді відкрили меморіальну дошку загиблому Герою В’ячеславу Гроскопфу
16:24
Всі новини