14630
10:30 4.042023

Закарпатська митниця щодня в середньому перераховує до Держбюджету 44 млн грн

Економіка 3905

Попри довготривалу війну, яку веде росія проти України, Закарпатська митниця продовжує щоденно та стабільно наповнювати головну державну скарбницю мільярдними платежами, суттєво підтримуючи економіку країни.

Так, за січень-березень 2023 року Закарпаська митниця перерахувала до головної державної скарбниці понад 2,8 млрд грн митних платежів, при доведених індикативних показниках 2,5 млрд грн, що становить 112,7%.

Середньоденні перерахування за перші три місяці п.р. становлять 44 млн грн.

За березень п.р. року Закарпатська митниця скерувала до Держбюджету 1 мільярд 165 мільйонів гривень. Це вперше за час її діяльності, коли вдалося перетнути мільярдний рубіж із щомісячних перерахувань митних платежів на початку року.

Як поінформували в управлінні митних платежів, контролю митної вартості та митно-тарифного регулювання ЗЕД Закарпатської митниці, основні бюджетоформуючі товари за І квартал 2023 року та обсяги податків, стягнені з них, наступні: легкові автівки – 713,7 млн грн; трактори – 105,1 млн грн; електричні водонагрівачі – 93,7 млн грн; інсектициди, родентициди, фунгіциди, гербіциди – 90,1 млн грн; причепи та напівпричепи – 60,3 млн грн та інші.

Про це повідомляє пресслужба Закарпатської митниці.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах