26950
18:27 30.112022

До уваги ужгородців-отримувачів пільг та субсидій!

Економіка 5958

Із  1 грудня 2022 року функції із призначення субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги передано до органів Пенсійного фонду України – відповідно до Постанови КМУ №1041 від 16 вересня. Отож від цієї дати заяви про призначення та надання житлової субсидії/пільг приймають органи Пенсійного фонду України – у тому числі у разі надсилання їх поштою або в електронній формі (через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, мобільний додаток Пенсійного фонду України, засобами Порталу Дія).

Заяви з необхідними документами та/або відомостями також приймаються уповноваженими посадовими особами виконавчого органу міської ради відповідної територіальної громади з подальшою передачею їх органам Пенсійного фонду України.

Тобто мешканці Ужгородської територіальної громади і надалі можуть звертатися до департаменту соціальної політики  Ужгородської міської ради з необхідними документами для призначення цих видів допомог.

ВАЖЛИВО: для пільговиків та субсидіантів, які вже отримують допомогу на житлово-комунальні послуги, повторно звертатися не потрібно. Їм буде продовжено нарахування та виплати Пенсійним фондом України.

Ужгородська міська рада

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах