26790
20:28 4.112022

Підприємців краю закликали оптимізувати свою роботу для зменшення використання електроенергії

Економіка 3287

Ощадливе використання електроенергії зараз – одне з надважливих завдань для кожного українця. Водночас для енергетичної системи пріоритетним є зменшення обсягів споживання великими підприємствами.

На Закарпатті спостерігають тенденцію до економії, однак у масштабах країни цього недостатньо. Саме про це йшлося сьогодні під час зустрічі першого заступника голови ОВА Мирослава Білецького з керівниками найбільших підприємств області.

«Бізнес зараз опинився у непростій ситуації. І навіть у таких умовах сплачує податки, створює робочі місця. Але війна не залишає інших варіантів, окрім як підлаштовуватися під нові виклики, виявляти гнучкість, винахідливість», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, є підприємства, які дотрималися рекомендацій і зменшили обсяги використання електроенергії. Вони спробували змінити свій робочий графік і працювати переважно вночі або вдень у непікові години. Однак є й такі, які навпаки збільшили споживання в рази.

Керівництво області вкотре закликало підприємців розробити алгоритми своїх виробничих процесів таким чином, щоб показник економії був якомога вищим.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах