26495
10:07 15.092022

На територію Мукачівської громади релоковано 56 суб’єктів господарювання

Економіка 2776

Деякі з них нещодавно відділи фахівці економіки Мукачівської міськради відвідали, зокрема це ТОВ «Аттекс Груп», яке перемістилося з Києва на початку війни. Підприємство займається пошиттям елементів військового одягу, корпоративного одягу класу люкс. Для виготовлення своїх виробів компанія використовує високоякісні тканини, матеріали та обладнання. Наразі на виробництві 9 працівників, запрошують до команди досвідчених фахівців.

Ще одне швейне виробництво релоковане до нас з Харкова — ФОП Штаєр Ю.М. Займаються виготовлення текстильної продукції, пошиттям постільної білизни, халатів з натурального шовку та інших тканин, піжамних комплекті тощо. Зараз на виробництві 5 працівників.

З міста Харкова також релоковане підприємство ТОВ «Сімкорд» — ІТ-компанія високого класу. Спеціалізуються на таких напрямках, як: модернізація електронної торгівлі, комп’ютерне програмування та виготовлення власних комплексних програмних продуктів та рішень. Хочуть на базі одного з навчальних закладів міста створити новий освітній напрямок, щоб навчати майбутніх айтішників програмуванню та електронним технологіям. Наразі до роботи в компанії залучено 57 спеціалістів, штат яких в майбутньому планується збільшити до 110 працівників.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах