26435
17:42 7.092022

Стартує нова комунікаційна платформа із закарпатськими податківцями

Економіка 2340

Фахівці Державної податкової служби України роблять все для того аби максимально оперативно реагувати на звернення платників податків. Зокрема, використовуються різні формати взаємодії – гарячі лінії, контакт-центр, відповіді на запити на отримання публічної інформації, робочі зустрічі, семінару та тренінги тощо. Один з таких форматів співпраці податкової з бізнесом – комунікаційна податкова платформа.

Взаємодіяти з комунікаційною податковою платформою при Головному управлінні ДПС у Закарпатській області можна за допомогою електронної скриньки zak.ikc@tax.gov.ua. Надішліть на цей емейл свій лист, в якому викладіть зміст питання, що потребує вирішення. Після отримання листа з вами оперативно зв’яжеться координатор платформи для визначення формату відповіді та дати проведення зустрічі з відповідальними особами профільних структурних підрозділів Головного управління ДПС у Закарпатській області.

Варто зазначити, що аналогічні платформи працюють і при інших головних управліннях ДПС в регіонах.

В податковому відомстві переконані, що новий формат спілкування сприятиме ще ефективнішій комунікації з бізнес-асоціаціями та об’єднаннями. Це дасть змогу пришвидшити вирішення актуальних питань та якісно прийняти відповідні управлінські рішення.

Запрошуємо бізнес-спільноту активно користуватися комунікаційною податковою платформою та отримувати необхідну інформаційну підтримку, інформує ДПС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах