25988
10:19 12.072022

Дія.Бізнес в Ужгороді запрошує підприємців на Go-Adapt Business Forum

Економіка 3496

50 українських підприємців зможуть взяти участь у Go-Adapt Business Forum, який відбудеться  16 липня 2022 року. Захід організовує центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за участі Валерії Іонан, заступниці Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції. 

Go-Adapt Business Forum — це 8 годин інтенсиву з  провідними спікерами для мікро-, малого та середнього бізнесу, де українські підприємці зможуть прокачати свої навички та започаткувати нові бізнес-знайомства. 

Формат події дозволяє використати отримані протягом дня знання одразу на практиці, проаналізувати власний бізнес разом із експертами та розробити покращені бізнес-стратегії для ефективної оптимізації та масштабування бізнесу.

Форум складається з двох частин:

Теоретична — освітній бізнес-лекторій від представників бізнесу, експертів і лідерів думок на теми масштабування, маркетингу, експорту, франчайзингу та підвищення ефективності бізнесу. 

Практична — тренінг, під час якого підприємці зможуть застосувати ефективні бізнес-методи на практиці, прокачати навички та проаналізувати власний бізнес разом із експертами.

До участі запрошуються представники мікро-, малого та середнього бізнесу та всі, хто цікавиться темою розвитку підприємництва.

Місце проведення форуму: Закарпатська обл., с. Нижнє Солотвино

Відкриття події за участі:   

  • Валерія Іонан — заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції.
  • Олександр Пацкан — заступник голови Закарпатської ОДА (з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації).
  • Стас Підперигора — керівник проєкту «Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу», Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні. 
  • Леся Кайнер — керівниця центру підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

Після вітального слова, об 11:00, розпочнуться бізнес-лекції та практична частина для учасників Go-Adapt Business Forum.

11:00-11:50  Лекція: Як будувати маркетингову стратегію в сучасному світі?

12:20-13:10 Лекція: Масштабування та вихід на нові ринки: франчайзинг як один з дієвих інструментів.

13:30-15:20 Практична частина: завдання для учасників від спікерів. Підприємці беруть участь у практичному тренінгу, під час якого будуть поділені на команди для виконання практичних завдань.  

15:50-16:30 Аналіз та презентація бізнес-ідей 

16:30-17:00 Підбиття підсумків, звернення експертів до учасників

17:00-18:00 Нетворкінг 

Участь у події – за попередньої реєстрації (https://forms.gle/MVFiFMWXRcLwo68D9)

За додатковою інформацією звертайтеся:
на електронну адресу: dariya.dovzhenko@gmail.com, Дарія Довженко — спеціалістка з комунікацій, Представництво Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні;
за телефоном:  +380 50 176 12 42, центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді.

Захід реалізується в рамках проєкту “Розвиток МСП: економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та відновлення бізнесу” (грудень 2021 року-травень 2024 року), що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Німецький банк розвитку (KfW).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах