89
14:05 4.042016

Лісівники Закарпаття «збагатилися» на 10 мільйонів гривень

Економіка 4609

Одним iз показників успішної роботи підприємства є кількість коштів інвестованих на придбання нової техніки та впровадження нових технологій.

caterpillar-320d,32c44f77Лісогосподарськими підприємствами Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства в минулому році закуплено за власні кошти основних засобів на суму понад 10 мільйонів, в тому числі:

2 екскаватори; 2 верстати; 1 автонавантажувач; 2 гідроманіпулятори; 1 вібраційний каток; 1 верстат багатопильний; 1 верстат брусувальний; 1 верстат торцювальний; 1 верстат малогабаритний, повідомила «Карпатському об’єктиву» прес-служба Закарпатського ОУЛМ.

«Наша спільна мета – впровадження новітніх технологій у всьому комплексі лісогосподарських та лісозаготівельних робіт, залучення інвесторів у лісову галузь Закарпаття, збільшення площі лісів області. Вкладення коштів в придбання сучасної лісозаготівельної техніки виправдано. Сучасна лісозаготівельна техніка дає лісгоспам можливість максимально систематизувати роботи лісівників, підвищувати продуктивність праці й мінімізуючи участь людини в цьому процесі», – зазначив керманич Закарпатського Оулмг Валерій Мурга.

Вищевказана техніка працює в першу чергу в найвіддаленіших лісових господарствах – Воловецькому, Міжгірському, Рахівському, Ясінянському, В.Бичковскому, Мукачівському та Свалявському.

У цьому році також заплановано закупили обладнання для лісових господарств, яке включатиме також спецтехніку для попередження та ліквідації пожеж у лісах.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини