345
13:59 22.042016

Закарпатські митники взяли участь у семінарі присвяченому уповноваженим економічним операторам. ФОТО

Економіка 2622

02Днями, 20 квітня, розпочав роботу семінар з питань уповноважених економічних операторів. Під час семінару американські спікери розповіли посадовим особам Державної фіскальної служби України, зокрема й представникам Закарпатської митниці ДФС, про визнані на міжнародному рівні заходи для спрощення процедур торгівлі для уповноважених економічних операторів.

Надання консультацій та проведення навчань – це частина технічної допомоги, яка надається в рамках програми Офісу Генерального юридичного радника Міністерства (Департаменту) торгівлі США. Організатори переконані, якщо будуть спрощені процедури міжнародної торгівлі, то це позитивно вплине на економічний розвиток країни, створить сприятливе середовище для бізнесу. Вигоди від спрощення процедур торгівлі чітко проявляються як у державному, так і в бізнесовому секторі, і вони мають спільну зацікавленість у поліпшенні транскордонних операцій.

Під час семінару обговорили вимоги СОТ щодо спрощення процедур торгівлі стосовно уповноваженого економічного оператора та Рамкових стандартів безпеки ВМО.

Не оминули і питання міжнародного досвіду імплементації програм щодо УЕО та розповіли про сертифікацію компаній як уповноважених економічних операторів, анулювання та перегляд сертифікатів.

Загалом, захід дав можливість засвоїти працівникам ДФС зарубіжний досвід щодо прийнятої на міжнародному рівні застосування правил спрощеної торгівлі не тільки в теорії, а на реальних прикладах конкретних країн, інформує відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини