929
08:49 17.062016

Закарпатці відшкодували понад 2 млн грн збитків завданих державі

Економіка 2008

vimage1Працівники оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області підвели підсумки своєї роботи протягом 5 місяців 2016 року, повідомила «Карпатському об’єктиву» ДФС у Закарпатській області.

Так, до Єдиного реєстру досудових розслідувань за їхніми матеріалами внесено 17 кримінальних проваджень. Серед розслідувань – незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів (8) фактів; ухилення від сплати податків (6); виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів (2); ухилення від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування (1).

По закінченим кримінальним провадженням відшкодовано понад 2 млн грн завданих державі збитків.

За результатами упередження незаконного відшкодування ПДВ та правомірності використання пільг розпочато 5 досудових розслідувань. Сума встановлених збитків складає понад 5 млн грн.

Наразі з метою посилення ефективності заходів щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, оперативне управління ГУ ДФС у Закарпатській області проводить на території області операції «Акциз-2016». Варто зазначити, що серед ряду оперативно-профілактичних заходів, що тривають в області, – операція «Рубіж-2016».

Нагадуємо, що допомогти виявити порушників у сфері реалізації фальсифікованих та недоброякісних підакцизних товарів може будь-хто з громадян. У випадку виявлення підозрілої або підробленої підакцизної продукції, інформуйте співробітників оперативного управління ДФС області за тел.: 2-49-11 та 61-29-84.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини