25627
13:33 8.062022

Ситуація на ринку пального в Закарпатській області стабілізується

Економіка 2956

Забезпечення швидкої логістики, «зелені коридори» для вантажівок, які перевозять паливо через кордон, тісна співпраця з підприємцями, що працюють на ринку пального та комунікація з закордонними партнерами – всі ці заходи стабілізували ситуацію на АЗС Закарпаття під час «паливної кризи».

Завдяки злагодженій співпраці обласної влади, представників паливного бізнесу, фахівців ГУ Держпродспоживслужби вдалося врегулювати ситуацію на ринку нафтопродуктів, контролювати ціну, зменшити черги на АЗС та завершити посівну кампанію в області. Про це напередодні йшлося на зустрічі в Закарпатській обласній військовій адміністрації.

На виконання доручення керівництва держави та уряду щодо проведення перевірок дотримання суб’єктами господарювання на роздрібному ринку пального вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області проводять позапланові заходи державного контролю. За результатами позапланових перевірок виявлено порушення щодо ціноутворення у двох суб’єктів господарювання. Щодо них застосовано адміністративно – господарські санкції.

ГУ Держпродспоживслужби в Закарпатській області наголошує: якщо ви виявили неправомірне підвищення цін на бензин, надсилайте звернення із зазначенням в ньому інформації про найменування (ТОВ – юридична особа, ФОП) та місцезнаходження суб’єкта господарювання з наданням копій чеків (за наявності), тощо, на адресу вул. Минайська, 39 а, м. Ужгород, Закарпатська область, 88015, тел.: 0991998667

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах