20171
22:27 2.062020

На агропродовольчих ринках Закарпаття провели 502 протиепідемічні перевірки

Економіка 3220

В області тривають перевірки ГУ Держпродспоживслужби краю об’єктів торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, громадського харчування, перукарень та салонів краси, а також інших закладів у частині дотримання санітарних норм та правил з урахуванням тимчасових рекомендацій, спрямованих на запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).

Так, протягом останнього тижня травня було проведено 1126 заходів нагляду (контролю), під час яких перевірено: 566 об’єктів торгівлі продовольчими товарами, 196 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, 115 закладів громадського харчування, 109 перукарень і салонів краси та 140 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо).

На жаль, на 42 об’єктах були зафіксовані порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів. У зв’язку з цим  керівникам об’єктів надані приписи (рекомендацій) на усунення виявлених недоліків, а в трьох випадках – інформовані органи Національної поліції.

Водночас з перших днів травня були проведені 502 позапланові перевірки на агропродовольчих ринках з питань дотримання протиепідемічних заходів під час карантину. За виявлені порушення винесено 92 приписи та пропозиції керівникам ринків, направлено 49 інформацій органам місцевої влади та 37 інформаційних листів органам Національної поліції.

Заходи щодо моніторингу роботи агропромислових ринків і надалі проводяться до окремого розпорядження та стабілізації епідемічної ситуації, інформує Управління.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах