19315
21:37 24.032020

На ринку в Перечині був шалений ажіотаж. Фото

Економіка 4691

Сьогодні, 24 березня, на ринку в Перечині, що біля автостанції, був шалений ажіотаж. Про це редакцію «Карпатського об’єктиву» повідомила наш кореспондент.

Людей було значно більше, як у попередні дні карантину. Метушилися, переживали, чи вистачить товару, тримаючи в руках список продуктів. Біля торгових точок спостерігалося скупчення населення, у черзі стояло 10-15 чол. Майже всі в захисних масках. Значна частина перечинців вирішила зробити закупи на ринку в останній день його роботи.

Вчора, 23 березня, міський голова Іван Погоріляк на своїй сторінці у ФБ повідомив, що «з 25 березня в Перечині закриваються всі ринки та торгові майданчики». Таке рішення прийняла комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Перечинської ОТГ на засіданні 23.03.2020.

Люди купували все: макарони, крупи, овочі, фрукти, яйця, ковбаси, масло, олію. На ціни майже ніхто не звертав увагу. О 12 годині на ринку не було моркви, буряків, білокачанної капусти – ані торішньої, ані молодої. На цибулі була рвачка, як на еліксир молодості. Аби встигнути обслужити покупців, продавці крутилися як білка в колесі, час від часу витираючи змокріле чоло. Ящики, коробки під кліп ока порожніли. Закупи люди везли додому автомобілем, на велосипеді, несли пішки.   

Варто зазначити, що на ринку ціни нижчі, ніж у магазинах та супермаркетах.

Тетяна Грицищук, фото автора

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах