9708
08:32 19.022018

Нова редакція заходів обласної Програми дасть змогу покращити ефективність та якість надання адміністративних послуг на Закарпатті

Економіка 2403

У ході 10-ї сесії облради крайові парламентарі розглянуть проект рішення «Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки».

1510217838_n_4172_76934468

Як зазначає автор документу – департамент економічного розвитку і торгівлі ОДА, метою проекту рішення є покращення ефективності і якості надання адміністративних послуг.

Відтак, необхідно внести зміни до Програми розвитку малого та середнього підприємництва в області на 2017 – 2018 роки з метою розвитку малого та середнього підприємництва, доступності, прозорості і оперативності контакту органів влади та громадян, повідомила “Карпатському об’єктиву” прес-служба Закарпатської облради.

У заходах Програми передбачено: автоматизацію діяльності 18 центрів надання адміністративних послуг, поліпшення якості надання адміністративних послуг шляхом придбання 8 комп’ютерів та 13 інформаційних терміналів, включаючи підвищення рівня комфортності обслуговування суб’єктів звернення, їх повного та вичерпного інформування і консультування, запровадження новітніх інформаційних технологій, сучасних методів та засобів збирання, обробки, зберігання даних. Придбання спеціалізованого програмного забезпечення та обладнання для 13 ЦНАПів.

У переліку заходів йдеться про впровадження системи електронного документообігу в центрах надання адміністративних послуг; придбання комп’ютерів у комплекті (у тому числі ліцензійного програмного забезпечення) та оргтехніки; придбання інформаційних терміналів для центрів надання адміністративних послуг; придбання комп’ютерів, оргтехніки та серверного обладнання для створення регіональної Мережі центрів надання адміністративних послуг. Загалом на ці цілі у 2018 році необхідно виділити з обласного бюджету 750 тис грн.

Прийняття даного рішення сприятиме ефективному та своєчасному використанню коштів, виділених з обласного бюджету на 2018 рік для реалізації заходів Програми.

Очікуваними результатами реалізації проекту рішення є збільшення кількості та якості надання адміністративних послуг громадянам та суб’єктам господарювання.

У разі схвалення депутатським корпусом цього документу, контроль за виконанням рішення буде покладено на першого заступника голови ОДА та профільну постійну комісію обласної ради з питань розвитку бізнесу, виробничої інфраструктури, банківської діяльності та інвестицій, яку очолює Андрій Андріїв.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах