9120
08:53 16.012018

Цьогоріч понад 7 млн грн з бюджету Закарпаття буде використано для будівництва дитсадочка, двох шкіл та спорудження двох пам’ятників

Економіка 3664

Головному розпоряднику – управлінню капітального будівництва Закарпатської ОДА в обласному бюджеті на 2018 рік передбачено кошти в сумі 7 млн 350 тис грн. Ця сума зазначена в переліку об’єктів, видатки на які цьогріч будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку.

dsc_1036

З них: для будівництва об’єктів соціально-культурного призначення, освітніх та медичних установ передбачено 4,2 млн грн. Зокрема, понад 1,5 млн грн заплановано для зведення дитячого садочка в с.Фанчиково Виноградівського району; 400 тис грн – для другої черги будівництва ЗОШ с.Теково Виноградівського району; 1,3 млн грн – для ЗОШ І-ІІ ступенів с.Вишка, Великоберезнянського району; 450 тис грн – на будівництво акушерсько-гінекологічного корпусу Рахівської райлікарні та 500 тис грн – Берегівської райлікарні.

Крім того, із вище згаданої загальної суми з обласного бюджету на 2018 рік передбачено 300 тис грн для проведення ремонтно-реставраційних робіт пам’ятки архітектури національного значення Ужгородського замку; 1,1 млн грн – для спорудження пам’ятника жертвам Голодомору 1932-1933 років в Україні; 1,5 млн грн – для спорудження пам’ятника в м.Ужгород особам, які віддали життя за Україну під час проведення АТО.

Також передбачено в головному фінансовому документі області на цей рік 250 тис грн для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво залізничої вузьколійної станції в с.Кушниця Іршавського району.

Управлінню містобудування та архітектури ОДА на поточний рік передбачено видатки у сумі 1 млн 185 тис грн., з яких – 1 млн грн на будівництво житла – 2 квартири для учасників АТО, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах