7063
22:24 29.082017

Закарпаття готується до Міжнародного туристичного тижня

Економіка 2002

З 19 по 27 вересня на Закарпатті триватиме Міжнародний туристичний тиждень. У рамках заходу відбудеться виставка-ярмарок ‘’Тур’євроцентр Закарпаття – 2017’’, науково-практична конференція з питань розвитку туризму в області (тема уточняється), пізнавально-інформаційний тур для представників туристичних компаній Чеської Республіки. 28 серпня за участі заступника голови облдержадміністрації Володимира Колєснікова відбулось засідання  оргкомітету проведення Міжнародного туристичного тижня на Закарпатті.

17082808202v

Під час засідання члени розглянули проект плану заходів та визначили умови участі у Міжнародній туристичній виставці-ярмарку ‘’Тур’євроцентр Закарпаття – 2017’’, який відбудеться 22-23 вересня на базі культурно-історичного центру ‘’Совине гніздо’’. Традиційно туристичний продукт Закарпаття буде представлено у розрізі міст та районів. Також передбачається участь представників із інших областей України та з-за кордону.

Ознайомитись із умовами участі на подати заявку на участь у Міжнародній туристичній виставці-ярмарку ‘’Тур’євроцентр Закарпаття – 2017’’ можна за посиланням: http://www.transcarpathiatour.com.ua/node/784, – інформують в управлінні туризму Закарпатської ОДА

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах