ko.net.ua

Закарпатська область готова до опалювального сезону на 70 відсотків

Про це під час селекторної наради з представниками міст та районів області 18 серпня повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури обласної державної адміністрації Едуард Маляр.

Під час наради обговорили стан та проблемні питання підготовки підприємств житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду.

В області з 1343 котелень до опалювального сезону готові 70 відсотків. Це відповідає плановим показникам, встановленим на цей період. Триває процес забезпечення котелень соціальної сфери твердим паливом, зокрема вугіллям та дровами та щепою. 

Е. Маляр акцентував на необхідності активізації підготовки до опалювального сезону котелень освітньої галузі – шкіл та садочків, а також закупівлі твердого палива для роботи котелень соціальної сфери. Крім того наголосив на потребі своєчасного накопичення матеріально-технічних засобів (пісок, технічна сіль) для зимового утримання автомобільних доріг та запасу пально-мастильних матеріалів і холодної суміші для аварійного ямкового ремонту відповідними службами міст та районів, інформуєЗакарпатська облдержадміністрація.