5860
22:09 30.052017

Дороги Берегівщини, які виконують функції міжнародних транспортних зав’язків між Україною, Угорщиною та Румунією, потребують капремонту за фінансової підтримки обласного бюджету

Економіка 2707

images

У ході другого пленарного засідання сьомої сесії голова Закарпатської облради озвучив ряд депутатських звернень. Серед них – про виділення коштів із обласного бюджету на реалізацію проекту «Капітальний ремонт вулиці Зелена в с.Нижні Ремети Берегівського району», поданого від депутата облради Міклоша Товта.

У документі сказано: «До мене, як до депутата обласної ради, звернувся голова Нижньореметівської сільської ради Берегівського району з проханням у сприянні видалення коштів із обласного бюджету на реалізацію проекгу «Капітальний ремонт вулиці Зелена в с.Нижні Ремети Берегівського району».

У клопотанні від сільської ради йдеться, що «однією з основних доріг, що проходять через Берегівський район, котрі одночасно виконують функції міжнародних транспортних зав’язків між Україною, Угорщиною та Румунією, є територіальна дорога – Т-07-17 Берегово – Кам’янське. Відповідна дорога проходить через населені пункти Нижні Ремети і Верхні Ремети. Загальний стан дороги можна вважати незадовільним. Покриття не відповідає нормативному. На вказану дорогу у селі Нижні Ремети виходять сільські вулиці Горбки, Грабки і Зелена. Дощова вода з цих вулиць спричинила численні напливи, які значно вразили покриття. Найбільш проблемна ситуація на ділянці біля вулиці Зеленої.

Читайте також: У Києві погодили список закарпатських доріг, які ремонтуватимуть за кошти «дорожнього експерименту». ДОКУМЕНТ

Нижньореметівською сільською радою профінансовано за кошти місцевого бюджету проект «Капітальний ремонт вулиці Зелена в с.Нижні Ремети, Берегівського району» загальною вартістю – 589,993 тис. грн. в т. ч.: будівельні роботи – 462,817 тис. грн., інші витрати – 127.176 тис. грн. Проект отримав експертний звіт у листопаді 2016 року філії у Закарпатській області ДП «Укрдержбудекспертиза».

У бюджеті Нижньореметівської. сільської ради кошти для реалізації проекту відсутні. Тож, зважаючи на це, обранець просить посприяти виділенню коштів для фінансування вказаного проекту з обласного бюджету. Депутатський корпус підтримав даний запит колеги, який скеровано у відповідні інстанції.

Прес-служба Закарпатської облради

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов благодійний велозаїзд на підтримку ЗСУ
16:00
Памʼять жертв політичних репресій сьогодні вшанували в обласному центрі Закарпаття
15:56
Педагогиня із Закарпаття перемогла на всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024»
14:14
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
Полуниця та черешні на Закарпатті дивують ціновими стрибками
13:06
На гірських маршрутах поруч із державним кордоном з’явилося багато ведмедів
12:00
У Берегові провели XVIII Закарпатську науково-студентську конференцію з нагоди Дня української науки
11:35
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
Всі новини