5086
22:28 28.032017

Ужгородське ОУПФУ провело семінар із страхувальниками Ужгорода та Ужгородщини

Економіка 3914

Під час  здачі звітних документів у суб’єктів господарської діяльності не раз виникає чимало запитань щодо правильності оформлення  документації у зв’язку із останніми змінами до чинного законодавства, зокрема із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати.

poda3

Тому з метою забезпечення реалізації рішень, спрямованих на дотримання законодавства про працю Ужгородське об’єднане управління Пенсійного фонду України Закарпатської області провело семінар із страхувальниками Ужгорода та Ужгородщини, в якому взяли участь представники Управління Держпраці у Закарпатській області та Державної фіскальної служби.

Відкриваючи семінар, начальник  Ужгородського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Закарпатської області Ганна Сухар запропонувала присутнім провести його у формі діалогу, аби учасники зібрання  мали змогу отримати якнайповнішу інформацію з питань, що стосуються їх  діяльності.  Ганна Михайлівна повідомила про зміни, які відбулися в законодавстві щодо сплати єдиного податку, і наголосила: у випадку, коли роботодавець виплачує найманим працівникам зарплату «в конверті», при цьому не сплачуючи за нього єдиний внесок, то вказаний період  не буде врахований цій особі до страхового стажу і не братиметься до уваги при визначенні розміру пенсії.

Фахівець Управління Держпраці у Закарпатській області Маріанна  Гукс окремо зупинилася на  змінах у трудовому законодавстві, пов’язаних із штрафними санкціями та із збільшенням розміру мінімальної заробітної плати. Водночас відповіла на всі запитання у межах своєї компетенції.

Підсумовуючи сказане, учасники зібрання зійшлися на думці, що  наймані працівники повинні самі турбуватися про власне майбутнє, вимагаючи від роботодавців офіційного оформлення їх трудових відносин та сплати внесків з усієї суми отриманого заробітку

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві відбудеться концерт-презентація «Духовні перлини України»
11:56
На Рахівщині тимчасово призупинили пошуки двох чоловіків, що заблукали
11:42
У Мукачеві відбулися змагання з водного туризму серед школярів
10:54
Ужгородців інформують про тимчасове перекриття проїзду на вулиці Робочій
10:27
На Тячівщині чоловік зарізав 24-річну співмешканку
10:12
ГО «Нова хвиля» – активна українська громадська організація в Будапешті
09:40
За незаконне переправлення до Угорщини групи військовозобов’язаних судитимуть мукачівця
09:31
Закарпатський обласний художній музей ім. Й. Бокшая запрошує відвідувачів на Міжнародний день музеїв
08:50
Міжнародний день музеїв відзначать в Ужгородському скансені насиченою програмою 18 травня
08:32
В Іршаві фінішував XXIV турнір із мініфутболу серед ветеранів пам’яті Андрія Веждела
19:00
Всі новини