3177
19:19 23.112016

Керівництво фіскальної служби області привітало ветеранів-податківців

Економіка 3072

Напередодні, в Ужгороді, відбулись урочисті заходи присвячені 10-річному ювілею громадського об’єднання ветеранів податкової служби.

photo-32763

Відтак із вітальним словом до присутніх звернувся Олексій Петріченко – начальник Головного управління ДФС у Закарпатській області: «Шановні пенсіонери та ветерани податкової служби! Прийміть найщиріші привітання та слова вдячності за вашу багаторічну працю. Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, довгих і щасливих років, добробуту та злагоди Вашим родинам».

Крім того, Олексій Петріченко за вагомий особистий внесок у розвиток податкової служби, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 10-річчя створення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПСУ» та її Місцевого осередку, вручив подяку Марті Волощук, яка очолює громадське об’єднання ветеранів податкової служби у Закарпатській області.

photo-32757

За словами керівника Головного управління, роль ветеранів, та, зокрема, Марти Гнатівни Волощук, у становленні та розвитку нашої служби надзвичайно велика. – Ви особисто доклали надзвичайних зусиль, аби податкова, а тепер вже фіскальна служба, була здатна виконувати поставлені державою завдання та гідно служити суспільству, – підкреслив керівник відомства.

photo-32756-1

Водночас привітання лунали на адресу всіх присутніх фахівців, які пропрацювали і працюють в податковій службі десятки років та, які були і залишаються кадровим творчим потенціалом служби.

Після закінчення урочистостей всі присутні ветерани обмінювались враженнями та згадували молоді роки: коли вперше прийшли на роботу в податкову службу та як створювали 10 років тому Місцевий осередок Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів ДПСУ».

Варто зазначити, що розпочались урочисті заходи із відвідин церкви імені Благовіщення Пресвятої Богородиці та участі в молитві за колишніх і теперішніх працівників служби, їхніх близьких та рідних, про це редакцію Новини Закарпаття – Карпатський Об’єктив інформує ДФС у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
У Мукачеві пройшов благодійний велозаїзд на підтримку ЗСУ
16:00
Памʼять жертв політичних репресій сьогодні вшанували в обласному центрі Закарпаття
15:56
Педагогиня із Закарпаття перемогла на всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2024»
14:14
У Будапешті відкрилася персональна виставка художниці закарпатського походження
13:55
Полуниця та черешні на Закарпатті дивують ціновими стрибками
13:06
На гірських маршрутах поруч із державним кордоном з’явилося багато ведмедів
12:00
У Берегові провели XVIII Закарпатську науково-студентську конференцію з нагоди Дня української науки
11:35
На Закарпатті прикордонники затримали шістьох порушників кордону з провідником
11:20
На Рахівщині попрощаються з Василем Бочкором, який майже рік вважався зниклим безвісти
09:02
На Берегівщині чоловік підпалив 10-річного сина співмешканки, хлопчик помер
08:34
Всі новини