3125
15:11 21.112016

Безробітні на Закарпатті матимуть доступ до безплатної правової допомоги

Економіка 1965

У понеділок, 21 листопада Закарпатський обласний центр зайнятості та Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області підписали угоду про співробітництво.

dsc06732

Про це повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич під час підписання документу з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Василем Попадинцем.

«Метою цієї угоди є консолідація зусиль обох сторін, спрямованих на співпрацю в частині формування сприятливого середовища та забезпечення реалізації ефективної державної політики у сфері зайнятості населення та розширення можливостей доступу до безоплатної правової допомоги для громадян, зокрема для осіб, які звертаються до центрів зайнятості Закарпатської області. Сторони вестимуть спільну діяльність щодо забезпечення гарантій державного захисту конституційних прав, свобод та законних інтересів громадян в сфері зайнятості населення та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, захисту прав громадян на працю та доступу до безоплатної правової допомоги» – сказав він.

У рамках співпраці передбачено і проведення комплексних освітніх заходів з права, орієнтованих на різні категорії населення, серед яких: уроки та вікторини орієнтовані на учнівську молодь, семінари з правових питань для безробітних, роз’яснення та консультації для громадян з питань реалізації і захисту прав людини.

Вже незабаром в усіх центрах зайнятості Закарпаття облаштують пункти доступу до безоплатної правової допомоги, які сприятимуть кращій реалізації права громадян на працю та інших трудових прав.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ, тел. 64-98-18, 64-98-06

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах