29015
10:08 8.062024

Закарпатський ІТ-кластер відзначив другу річницю

Економіка 1447

Представників найбільшої спільноти айтівців у регіоні привітав заступник голови ОВА Олександр Пацкан. Разом з резидентами підбили підсумки роботи за рік.

«Наша співпраця плідна й результативна в різних сферах. Передусім це підтримка військових: благодійні збори на дрони й автівки, гуманітарна допомога. Окрема увага – навчанню ветеранів, дітей і молоді Закарпаття, що відкривають перед ними нові можливості», – зауважив CDTO області.

Протягом цього року кластер започаткував нові корисні звʼязки і розширив наявне партнерство з провідними ІТ-компаніями Угорщини, Словаччини й Австрії. За словами Олександра Пацкана, не менш важливими є спільні досягнення в цифровізації Закарпаття. Робота над цими й іншими напрямками продовжиться.

Також під час ІT.CT Talks з нагоди річниці провели благодійний аукціон на підтримку захисників. Презентували і новий проєкт, який допоможе системно посилювати наше військо дронами. Докладніше про це трохи згодом.

Заступник голови ОВА подякував представникам Закарпатського ІТ-кластера за активну позицію та ініціативність, за створення нових робочих місць та підтримку економіки регіону. Також запевнив у підтримці від обласної влади, побажав і надалі розвивати спільноту, втілювати ще більше інноваційних та сміливих проєктів, інформує Закарпатська ОВА.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах