28433
09:32 12.122023

Національні спільноти Закарпаття щоденно працюють в економічному секторі краю, створюють робочі місця та підтримують наших захисників

Економіка 1522

У межах візиту керівників дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу відвідали підприємство «Карпат-Пак», яке спеціалізується на виготовленні біг-бегів, стрічок, строп, лямок, ущільнювальних і пилозахисних стрічок з поліпропілену.

Зараз тут працюють 64 висококваліфіковані фахівці, більшість з яких – представники угорської національної спільноти, котрі забезпечують виробничий цикл і постачання продукції до кінцевого споживача.

Дипломати поспілкувалися з директоркою пані Юдітою Петеї і працівниками підприємства. Ознайомилися з виробничими потужностями.

На виробництві працівники вільно спілкуються мовою національної спільноти поряд з українською, мають вільний доступ до роботи та гідну заробітну плату.

Керівники дипломатичних місій країн-членів Європейського Союзу отримали можливість особисто відчути атмосферу доброзичливості й укотре пересвідчитися, що на Закарпатті представники національної спільноти мають усі можливості жити, навчатися та працювати поряд з іншими за найвищими європейськими демократичними стандартами.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах