ko.net.ua

На Закарпатті пройшов форум бізнесменів

Вперше з початку війни на Закарпатті відбувся великий бізнес-форум Big Money, засновником якого є відомий бізнесмен Євген Черняк. Інтенсивна програма навчання для представників сфери бізнесу проходила 16 та 17 вересня. Близько 250 учасників – досвідчених підприємців і початківців приїхали з цілої України, щоб послухати лекції, зав’язати знайомства, отримати поради, поділитись власним досвідом.

Серед цьогорічних спікерів, які виступали наживо та онлайн – Вікторія Тігіпко, Олексій Огурцов, Артур Лупашко, Дмитро Дубровський, Вадим Марценко, Роман Кирилович, Людмила Богуш, Катерина Власюк. Для учасників були проведені ворк-шопи, нетворкінг-ігри, у ході яких вивчалися стратегії планування, тайм-менеджмент, можливості розбудови чи порятунку бізнесу у кризові періоди тощо. Також відбувся благодійний аукціон.

Учасників форуму привітав голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко. Він наголосив на важливості функціонування бізнесу у період війни, адже дієздатна економіка – запорука існування самої держави.

«Змінився світ, а в ньому правила гри. Для того, щоб кризу й виклики перетворити на можливості, треба ні в якому разі не зупинятися, все продумати, зважити, ризикувати і рухатися вперед», – наголосив Володимир Чубірко та побажав учасникам плідної роботи.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.