27483
15:24 27.032023

Пардубіцький край декларує готовність виділити 5 мільйонів корун на будівництво реабілітаційного центру для військових в Ужгороді

Економіка 2625

Про це сьогодні під час онлайн-наради з головою Закарпатської обласної ради повідомив гетьман Пардубіцького краю Мартін Нетоліцкий. У ході зустрічі Володимир Чубірко продемонстрував чеському колезі проект майбутнього реабілітаційного центру, який має з’явитися на базі комунального закладу облради — Обласного госпіталю ветеранів війни.

За попередніми підрахунками вартість проєкту на 1700 квадратних метрів, 3 певерхи та понад 60 медичних кабінетів, складає близько 60 мільйонів гривень або 45 мільйонів корун. Отож, обласна рада вестиме переговори і з іншими чеськими краями й громадськими організаціями та працюватиме над українським дофінансуванням проекту.

У ході зустрічі також обговорено майбутній візит делегації Пардубіце на Закарпаття, який заплановано на червень поточного року. А також — домовлено про підписання прямого договору про співпрацю між Закарпатською обласною радою та Пардубіцьким краєм.

Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах