26618
10:00 4.102022

Закарпатці, які прихистили ВПО, можуть подавати заявки на отримання виплат з обласного бюджету

Економіка 2114

Закарпатці, котрі безоплатно надали прихисток вимушеним переселенцям, можуть подавати заявки на отримання одноразової виплати з обласного бюджету.

«Матеріальну допомогу в розмірі 4 000 грн надаватимуть краянам, які протягом вересня-жовтня розмістили двох або більше ВПО на період не менше 30 днів. Це важлива підтримка для підготовки до опалювального сезону та придбання найнеобхіднішого», – прокоментував заступник голови ОВА Петро Добромільський.

За його словами, прийом заявок триває у виконавчих комітетах усіх територіальних громад та ЦНАПах області. Для цього необхідно подати такі документи:

– копія документа, що посвідчує особу заявника та адресу його місця проживання;

– копія довідки про присвоєння ідентифікаційного коду (крім осіб, які через свої релігійні або інші переконання відмовилися від ідентифікаційного коду) ;

– копія документа, що підтверджує право власності або користування житловим приміщенням, або документа, що підтверджує повноваження представника власника;

– копія довідок внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово розміщені в житловому приміщенні заявника;

– довідка про банківські реквізити заявника для виплати матеріальної допомоги через банківську установу (за наявності відкритого рахунку).

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах