25930
16:43 27.072022

У Мукачеві нарахували майже 5 млн грн компенсації пільговикам

Економіка 3147

Протягом 3 місяців спеціалісти управління соціального захисту населення нарахували майже 5 мільйонів гривень компенсації пільговикам у Мукачівській міській громаді Закарпатської області.

Понад 4 мільйони гривень одноразової допомоги нарахували для 2707 ветеранів війни. Грошову винагороду Герой України у розмірі 124 тисячі гривень з врученням ордену «Золота Зірка» нарахували мукачівцю за здійснення героїчного вчинку в зоні бойовий дій.

На безкоштовне надання ліків пільговим категоріям громадян за рецептами лікарів виділили понад 60 тисяч гривень. Разову виплату по втраті годувальника із числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській ЧАЕС отримала 1 особа, розмір виплати – 7,5 тисяч гривень. 11 тисяч гривень виділили на оздоровлення 50 жителів громади, це щорічна разова виплата, які отримують пільгові категорії.

За рахунок державного бюджету 2 постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС отримали виплату додаткової відпустки в сумі 14,1 тисяч гривень. Також за рахунок державного бюджету 275 громадянам нарахована та виплачена щомісячна компенсація на пільгове забезпечення продуктами харчування на суму 289,6 тисяч гривень.

Загалом на обліку в управлінні соціального захисту населення перебувають 570 громадян, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Про це інформує Мукачівська міська рада.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах