24874
12:45 18.032022

PayPal в Україні — тепер повноцінно

Економіка 3551

Що ж, це справді відбулося — 17 березня міжнародна платіжна система PayPal повідомила про повноцінний запуск в Україні.

Тиждень тому Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров офіційно звернувся до PayPal, яка 5 березня припинила діяльність у рф, та закликав CEO міжнародної платіжної системи Дена Шульмана «нарешті відкрити всі функції» для українців. І ось зараз це відбулося.

До цього моменту PayPal працювала в Україні частково — на прийняття випущених українськими банками карток Visa та MasterCard для оплати ними товарів та послуг в інтернеті. Це суттєво обмежувало використання платіжної системи в Україні (здебільшого для оплати покупок у закордонних інтернет-магазинах). З 17 березня PayPal зняла обмеження для України — тепер українці можуть не тільки робити покупки в інтернеті, а й також здійснювати грошові перекази (по Україні та за кордон) та виводити гроші на українські банківські карти.

Наявні користувачі PayPal в Україні вже можуть користуватися усіма можливостями, а новим потрібно зареєструвати акаунт на офіційному сайті та підв’язати картку Visa чи Mastercard.

Ще одна приємна новина від PayPal — компанія тимчасово скасувала комісії для українців, тож вони зможуть користуватися новими послугами абсолютно безплатно. Пільгові умови діятимуть до 30 червня і розповсюджуватимуться на дочірню компанію Xoom (система міжнародних грошових переказів).

Джерело

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах