ko.net.ua

У Перечині реконструювали дитячий майданчик за 100 тисяч гривень

У Перечині реконструювали та облаштували дитячий ігровий майданчик на прибудинковій території площі Незалежності. Вартість виконаних робіт – 100 тисяч гривень.

Заступник Перечинського міського голови Любов Крижановська розповіла кореспонденту «Карпатського об’єктива», що жителі площі неодноразово зверталися з питанням щодо облаштування майданчика, встановлення нових конструкцій та бесідки. Більшість старих конструкцій вийшли з ладу, стали непридатні для подальшої експлуатації, тому і були демонтовані.

– Питання тримали на контролі, шукали шляхи вирішення. І ось завдяки одній нагоді вдалося все зробити. Даний майданчик облаштував підприємець відповідно до умов договору купівлі-продажу земельної ділянки для зведення супермаркету. Днями комісія провела огляд та перевірила обладнання майданчика: всі елементи знаходяться в задовільному стані та не несуть загрози життю та здоров’ю відвідувачів, – зауважила Любов Юріївна.

Для розваг та дозвілля дітей є ігровий будиночок, гірки, гойдалка-балансир, гойдалки, різні елементи. Батьки та бабусі нарешті матимуть де присісти – встановлено три лавиці. У гарній та практичній бесідці з лавицями та столом дорослі можуть поспілкуватися, поділитися новинами, і навіть провести захід, приурочений видатній та пам’ятній даті України.

Тетяна ГРИЦИЩУК, фото автора