21224
19:53 29.092020

За тиждень на Закарпатті проведено 1376 перевірок щодо карантинних вимог

Економіка 3303

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області продовжують проводити комісійні перевірки щодо дотримання суб’єктами господарювання встановлених вимог до функціонування в умовах адаптивного карантину. При цьому враховуються вимоги  відповідних зон епідемічної небезпеки поширення  COVID-19 на території області.

За період з 21 по 27 вересня 2020 року було здійснено 1376 позапланових перевірок, за результатами яких встановлено порушення на 87 об’єктах.   Серед перевірених:  427 об’єктів торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків), порушення встановлено на 23 об’єктах; 23  агропромислові ринки, порушення встановлено на  6 об’єктах; 185 об’єктів торгівлі непродовольчими товарами, порушення виявлені на 3 об’єктах; 323 заклади громадського харчування,   на  20 об’єктах виявлено порушення дотримання вимог щодо протиепідемічних заходів; 20 перукарень і салонів краси, порушення не виявлено.

Водночас були обстежені щодо створення безпечних умов перебування дітей та працівників: 74 дошкільні заклади, порушення не виявлено; 100 закладів середньої освіти, порушення не виявлені; 5 вищих навчальних закладів, ПТУ, коледжів, технікумів та 5 гуртожитків  закладів освіти, порушення не виявлено; 100 інших об’єктів нагляду (об’єкти водопостачання та водовідведення, транспорт, аптеки тощо) на 9 встановлено порушення.

До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування, зокрема надано 86  приписів (пропозицій) та складено один протокол.

Також з метою  запобігання занесенню і поширенню на території області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом 2019-nCoV,  проводиться широка  інформаційна робота серед населення. За тиждень здійснено 1213 таких заходів, ынформуэ Управління.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах